Traducere Chineză-Romana online

Max 1000 car. Traducere din: în:

Traducător super rapid Romana-Chineză

Veți comunica cu traducătorul de chineză în limba chineză scrisă

China este o țară exotică și tentantă pentru noi. Cu toate acestea, multor oameni se tem să călătorească în această țară extrem de interesantă pentru că cred că nu vor putea negocia. Majoritatea chinezilor pot vorbi engleza, dar nu strică niciodată să stăpânești măcar elementele de bază ale limbii țării în care mergi. Un traducător online în chineză și invers vă va ajuta foarte mult cu vocabularul.

Această limbă este cea mai vorbită limbă din lume, vorbită de peste 1,2 miliarde de oameni. Are un număr mare de dialecte, cum ar fi cantoneză, mandarină, dialect Wu și altele. Datorită dezvoltării economice , limba chineză devine foarte populară , iar la aceasta se adaptează și traducătorii online cu o ofertă bogată de opțiuni de traducere.

Puteți traduce online atât din română în chineză, cât și din chineză în română. Nu vă limitați conversația cu localnicii la limba engleză , pe care nu toată lumea o poate vorbi, mai ales în zonele mai înapoiate, unde o parte din populație este analfabetă. În astfel de cazuri, comunicarea va fi facilitată de un traducător chineză care vă va oferi atât cuvinte, cât și propoziții întregi în această limbă.

Traducător de propoziții română-chineză

Chineză vorbită sau scrisă?

Deși ați putea crede că chineza este complexă și există diferențe semnificative de limbă în diferite domenii, traducătorul folosește chineza standard literară , care este codificată oficial și, prin urmare, pe înțelesul tuturor. Atenție doar la perle și zicale de limbă, traducătorul nu le-ar putea gestiona în mod satisfăcător.

Pentru români, diferența de limbă este cea mai pronunțată în forma scrisă. Similar cu traducerile din rusă , traducerile chineze au un script diferit . Cu toate acestea, rusă are caractere pentru literele individuale, în timp ce chineza are caractere pentru silabe. Există câteva mii de ei, așa că nu este de mirare că chiar și chinezii înșiși au uneori o problemă cu ei.

Deși vorbirea scrisă este complexă, este uniformă, spre deosebire de vorbirea vorbită. Dacă nu poți fi de acord cu cineva, îi poți arăta textul în formă scrisă datorită traducătorului . Și te poți înțelege fără să știi să scrii, gramatica chineză este magic simplă, nu face distincție între genuri și are o utilizare simplă a timpurilor.

Vă va plăcea traducerea în chineză

Puteți utiliza cu ușurință traducătorul. În câmpul din stânga, scrieți textul pe care trebuie să îl traduceți, iar în câmpul din dreapta, după ce ați introdus limba țintă, va apărea o traducere chineză – în caractere chinezești . Dacă folosiți cuvinte pe care traducătorul nu le cunoaște, acestea vor fi scrise în original și în latină. Așa se comportă, de exemplu, numele proprii, care nu sunt scrise cu caractere chinezești.

Caracterele chinezești sunt interesante și fermecătoare. Dacă intenționați să traduceți un text din chineză în română, cel mai bun mod de a traduce este să copiați textul original – pur și simplu nu puteți rescrie singur caracterele chinezești. Textul tradus va apărea apoi în latină .

Cu siguranță nu vă bazați pe dicționare tipărite română-chineză și chineză-română, căutarea în ele ar fi plictisitoare. În traducătorul online, puteți traduce direct propoziții întregi nu numai rapid, ci și gratuit . Și vei avea întotdeauna la dispoziție traducătorul.